Young: Fantastisk med clean sheet

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Young: Fantastisk med clean sheet

29 december, 2012 - 19:45
Det var en glad Ashley Young, der efter kampen roste United-forsvaret, der for blot anden gang i sæsonen præsterede at holde nullet.

Det var længe siden, at United i Premier League havde formået at holde modstanderne fra at score. Men i dag lykkedes det så, for blot anden gang i sæsonen. Det holdt ellers hårdt i perioder af anden halvleg, hvor den spinkle 1-0 føring flere gange var i fare.

- Det er altid bekymrende når man kun er foran med en enkelt og spiller kontra-fodbold, da de havde en del boldbesiddelse. Men så snart Robin van Persie scorede det andet mål, var kampen endegyldigt lukket.

- Forsvarskæden og vores keeper var fantastiske i dag. Det er vidunderligt at få et clean sheet. Alle dem nede bagved var forrygende og fortjener et klap på skulderen for det clean sheet, og for den kæmpe indsats de leverede. Det var en svær bane i dag, og vi vil uden tvivl være trætte i morgen, da de pressede os godt, sagde Ashley Young efter kampen til MUTV.

Young, der var manden bag første mål, da hans skud blev rettet af og gik ind bag Ben Foster, indrømmede efter kampen at United helst ville undgå det samme drama som forleden dag mod Newcastle. Derfor var det skønt med en god start.

- Jeg tror ikke vi ville have et drama a la det vi havde den anden aften. Vi ville godt fra start, som manageren ønskede, og det lykkedes jo også, sagde Young, der samtidig fortalte at han vil forsøge at tage æren for målet.

- Selvfølgelig vil jeg forsøge at tage æren, da det så er mit første mål i denne sæson. Jeg tror ikke det kan nedskrives som mit, men jeg vil forsøge at tage æren for det i hvert fald, fortalte Young, der altså endnu ikke har scoret i denne sæson.