Young er glad for målteknologien

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Young er glad for målteknologien

03 december, 2014 - 15:59
I de seneste par kampe har målteknologien spillet en afgørende rolle for United.

Vi så det i kampen mod Hull og vi så det i kampen mod Stoke. To gange på en uge har United været meget glade for målteknologien, som er blevet indført i Premier League.

Først scorede Chris Smalling et mål der lige sneg sig ind over stregen mod Hull, mens Ashley Young igår mod Stoke, clearede en bold lige før den gik i mål. Young er, ikke overraskende, vældig godt tilfreds med målteknologien i disse dage.

- Vi er glade for, at det er blevet introduceret. Så snart bolden slap min fod, kiggede jeg på dommeren for at se om han dømte den inde. Heldigvis forblev hans fløjte tavs, hvilket hjalp os til en fantastisk vigtig sejr, siger Young ifølge Manchester Evening News.

Endnu engang spillede englænderen på sin nye position, hvilket passer ham fint. Kampen igennem var han en stor trussel mod Stokes forsvarspillere, hvor han flere gange fintede dem fuldstændig ud af banen.

Om Young får genvalg på positionen på mandag, må tiden vise. Her venter en vigtig kamp mod Southampton. Premier Leagues helt store overraskelse denne sæson, har på det seneste virket mere medgørlige, og det kan vise sig at netop nu er et fint tidspunkt at møde dem på.