Young: En fantastisk indsats

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Young: En fantastisk indsats

03 april, 2012 - 00:07
Det var en fantastisk holdindsats.<br /> Sådan beskriver en af dagens målscorere, Ashley Young, aftenens optræden mod Blackburn. Længe så det ud til, at...

Det var en fantastisk holdindsats.

Sådan beskriver en af dagens målscorere, Ashley Young, aftenens optræden mod Blackburn. Længe så det ud til, at Manchester United måtte nøjes med det ene point på Ewood Park, men efter to sene scoringer kom de tre point i hus.

"Det var en meget stor kamp for os. Vi vidste, at hvis vi vandt, ville vi være fem point foran. Det var et fantastisk resultat og en fantastisk indsats," siger Young til Sky Sports.

Mesterskab nummer 20 ser efterhånden mere og mere realistisk ud med forspringet til bysbørnene fra Manchester City, og det var til stor lettelse for "De Røde Djævle," at Antonio Valencia åbnede scoringen mod Blackburn:

"Vi er et på et virkelig vigtigt tidspunkt i sæsonen, det ved alle. Vi fik det mål, som vi vidste ville komme på et tidspunkt, om det så skulle være fra en afslutning eller et indlæg, der går i nettet," siger Young.

Netop Valencias scoring så ud til at kunne være ment som både en afslutning og et indlæg, og det erkender ecuadorianeren også selv:

"Det var 50-50," jokede Valencia efter kampen.