Young: Alle er fødte vindere

Ashley Young kom til Manchester United for at vinde trofæer, og han er imponeret over den vindermentalitet, der gennemsyrer klubben.

Det har bestemt ikke være Ashley Youngs bedste sæson. Den engelske landsholdspiller har været plaget af skader, og storformen har været svær at finde.

Nu er han dog helt klar igen og ser frem mod det, han kom til klubben for: at vinde sølvtøj.

– Jeg skiftede til klubben for at vinde trofæer. Det er, hvad jeg gerne vil. Forhåbentlig kan vi fortsætte mod slutningen af sæsonen og fastholde den gode form, vi har vist hidtil, siger han til klubbens officielle hjemmeside.

Roser vindermentaliteten

Det med at vinde trofæer er langt fra fremmed grund i Manchester United. Et faktum, der motiverer spillerne, mener Young.

– Når du skifter til en klub som United, ser du på trofæskabet, og hvad de har vundet. Alle er en født vinder. Manageren giver dig den tro på at vinde hver kamp og vinde trofæer. Jeg kom til klubben for at vinde trofæer, slår han fast.

Sir Alex Ferguson er ofte blevet rost for sin ukuelige vilje til at vinde, og at det smitter af på spillerne. Det bliver bakket op af Young.

– Vi vil tilbage på vindersporet. I en klub som Manchester United bliver det vanedannende at vinde. Du går ind til hver kamp for at vinde. Der er skuffelse, når du ikke gør. Der er skuffelse, når du ikke vinder til træning. Hvis du har den vindermentalitet til træning, kan du tage den med ind på banen til kampene.

Forrige artikel

Rio tilbage på landsholdet

Næste artikel

Reading-vikar: Jeg sætter holdet

ANNONCE