Yorke: United er titelkandidater

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Yorke: United er titelkandidater

02 september, 2014 - 13:50
Med sommerens indkøb mener den tidligere United-spids, at "de røde djævle" er trådt ind i titelræset.

Louis van Gaal har ikke haft den smukkeste start som Manchester United-boss. Med nederlag til Swansea og MK Dons, samt uafgjorte resultater mod Sunderland og Burnley, kunne det næsten ikke blive værre.

Men med de seneste tilgange af Daley Blind, Angel Di Maria og Radamel Falcao mener den tidligere United-angriber Dwight Yorke, at "de røde djævle" efterhånden har holdet til at kunne kalde sig titelaspiranter.

- Det hold, manageren er ved at bygge op, mener jeg er stærkt nok til at kunne gå hen at vinde Premier League, siger Yorke til Sky Sports News HQ.

- De et et skridt bagefter lige nu, og de er nødt til nu at begynde at få resultater - men gør de det, vil det opbygge selvtillid, og vi har før set, hvad dette førhen har kunne medføre.

- Der er for mig ingen tvivl om, at Manchester United kan gå hen at vinde ligaen fra dette udgangspunkt.

Det er før set, at for store ændringer i en trup over en sommer kan kræve tid for at virke, og mange ville nok mene, at van Gaal bør være mere realistisk. Men det mener Yorke ikke bør være tilfældet.

- Jeg ved, at en masse folk vil stille spørgsmålstegn ved dette, da de mener, at de nye ansigter skal bruge tid til at tilpasse sig - men dette er verdensklassespillere og ikke bare spillere, som prøver at passe ind i klubben.

- De her spillere er så gode, at de ingen problemer vil have med at tilpasse sig van Gaals system.

- De spillere United har til rådighed lige nu, bør få alarmklokkerne til at ringe rundt omkring i England

Dwight Yorke spillede i 1998-2002 147 kampe for United, med 65 mål til følge.