Yorke: Ingen CL – ingen Rooney

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Yorke: Ingen CL – ingen Rooney

07 februar, 2014 - 18:21
Den tidligere Manchester United-darling, Dwight Yorke, er overbevist om, at Wayne Rooney skifter fra Manchester United, hvis de ikke spiller Champions League næste sæson.

Dwight Yorke mener, at Wayne Rooney skal overveje sin situation til sommer, hvis Manchester United ikke kvalificerer sig til Champions League denne sæson – og det er netop, hvad veteranen tror, at Wazza vil gøre.

- Jeg tror, at Wayne Rooney vil vente og se, hvad der sker. Hvis jeg var ham, så var det, hvad jeg ville have gjort, for jeg ville ikke spille for det såkaldte værste United-hold nogensinde, der ikke spiller med om mesterskabet eller deltager i Champions League, lyder analysen fra Dwight Yorke ifølge metro.co.uk.

Wayne Rooney skulle dog være godt i gang med forhandlingerne om en ny megakontrakt, men som landet pt ligger for de regerende mestre, så kan de forhandlinger trække ud – eller underskrives med en klausul om, at manglende Champions League giver en vej ud for den nu 28-årige angriber.

Alderen begynder nemlig efterhånden at trykke så meget, at han ikke har råd til at vente, mener Dwight Yorke.

- Tiden taler ikke for en angriber i hans alder. Han har nu den alder, at han har brug for Champions League-fodbold mere end nogensinde.

Manchester United ligger i øjeblikket på syvendepladsen med syv point op til fjerdepladsen og en billet til Champions League.