Yorke: Et wake-up call for United

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Yorke: Et wake-up call for United

16 september, 2015 - 17:22
United-legenden Dwight Yorke skoser holdet for ikke at lukke gårsdagens kamp, da man havde muligheden for det.

1999: Dwight Yorke ved hjemkomsten efter The Treble ©Getty

Gårsdagens kamp i Eindhoven var bestemt ikke en af dem, der vil blive husket tilbage på med glæde. Luke Shaw udgik med et brækket ben, og United formåede ikke at få noget med hjem til trods for, at man var kommet foran. 

Dwight Yorke, der tidligere var manden med målene for United, var ikke imponeret over, at United ikke formåede at holde fast til trods for, at de var foran og havde overtaget.

- Jeg synes, de gjorde det godt nok til i det mindste at få et resultat med hjem. Det er et kæmpe slag for spillerne ikke at vinde, når de dominerede så meget. På det her niveau, kan du ikke lave den slags fejl de lavede, og de måtte også bøde for det.

- Det her kan blive et wake-up call for dem. I aften formåede de ikke at lukke kampen, og det bliver man nødt til på dette niveau, udtale Yorke på SkySports, hvor han agerer som ekspert.

Næste opgave i Champions League er hjemmekampen mod tyske Wolfsburg om 14 dage. Den kamp er pludselig blevet meget vigtig i forhold til at kvalificere sig videre fra gruppespillet, mener den tidligere angriber.

- Den kamp er nu uhyre afgørende. Det havde været bedre med en god start i aften, men nu er der pres på mod Wolfsburg.

Inden næste kamp i Champions League har United to kampe i Premier League mod Southampton og Sunderland. I mellem de to kampe er der en kamp i Carling Cuppen mod Ipswich Town.

Brug for tips og rådgivning til at se Manchester United live på stadion? Læs vores guide her