Yaya: Liverpool større konkurrenter end United

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Yaya: Liverpool større konkurrenter end United

31 oktober, 2013 - 13:27
Manchester Citys midtbanegeneral har ikke stor tiltro til, at Manchester United vil kunne generobre sidste års titel.

Sidste sæson tog Manchester United alle overskrifterne, da de med 11 point ned til de blå naboer, vandt Premier League i suveræn stil. City derimod havde det svært. Tidligt exit fra Champions League samt et smerteligt nederlag til Wigan i finalen af pokalturneringen betød, at de endte trofæløse.

I år er billedet dog vendt på hovedet. United har således haft den sværeste sæsonstart i mange år, og noget kunne tyde på, at det har fået de blå fra Manchester til at lugte guld. Deres store midtbanemand Yaya Toure mener i hvert fald ikke, at United kan konkurrere med om mesterskabet.

- United får svært ved at forsvare titlen, da de har en ny manager og virkelig har det svært, siger han til The Sun.

Større konkurrence fra Merseyside

Manchester City er dog ikke meget bedre kørende, da de er placeret kun to point højere i tabellen. Men spørger man Citys viceanfører, skal vi kigge mod en anden rød klub, for at finde Citys nærmeste konkurrenter.

- Liverpool er en stor trussel i øjeblikket, med en stærk trup. Specielt deres angribere – Luis Suarez og Daniel Sturridge – scorer mål som de vil.

Manchester City ligger i øjeblikket nummer 7 med 16 point, to point og én placering over end de røde djævle. Liverpool har fået en god start på sæsonen og ligger med 20 point på den Champions League givende tredjeplads.