Xavi: Havde foretrukket United

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Xavi: Havde foretrukket United

12 oktober, 2015 - 17:44
Barcelonas mangeårige omdrejningspunkt Xavi ville helst være endt i United, hvis han havde ønsket at prøve kræfter med Premier League.

OT4 ©Getty

Efter en hel karriere i Barcelona drog Xavi denne sommer på retræte i Al Sadd i Qatar, og dermed er det nok udelukket, at han nogensinde ender i Premier League.

Men havde den 35-årige truffet samme valg som mange landsmænd og gjort karriere i England, havde Manchester United været førsteprioriteten.

- Premier League er en attraktion for stort set alle spillere. Det er fantastisk på de kanter. Arenaerne, banerne, fansene og generelt bare den måde, hvorpå de lever og ånder for fodbold.

- Der mange store klubber som Chelsea, Manchester United, Manchester City, Arsenal og Liverpool. Hvis jeg skulle vælge en klub derovre, ville det en af dem med en stor historie som Manchester United eller Liverpool.

- Jeg ved, der er mange klubber, som er kommet med i toppen de seneste år som Manchester City eksempelvis. Men United er min favoritklub historisk set, siger Xavi til Eurosport.

Sir Alex Ferguson var flere gange ude med snøren efter midtbanemaestroen, men altså uden held.

Få Manchester Uniteds nye fodboldtrøjer med Martial, Memphis, Rooney osv. på ryggen