Woodward tror på succes under Solskjær

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Woodward tror på succes under Solskjær

25 februar, 2020 - 17:10
Manchester United har fundamentet på plads til langvarig succes, fortæller Ed Woodward på dagens investorkald.

Selvom nettoresultaltet er skrumpet og gælden steget, så tror den udskældte CEO i Manchester United, Ed Woodward, at der er succes på vej i klubbens nuværende setup.

Det fortæller han på dagens investorkald, hvor han præsenterede regnskabet for andet kvartal af regnskabsåret 2020 for klubbens investorer.

På nuværende tidspunkt kæmper United bravt for at hænge i top fire-ræset og er med i Europa League og FA Cuppen, og det glæder Woodward.

- Vi fortætter processen med at genopbygge holdet, og det har indtil videre betydet mange ændringer på holdet med nye spillere og unge spillere, der er kommet igennem fra akademiet. Fundamentet for at levere langavrig succes, som vi arbejder mod, er på plads, siger han.

Klubben forventer, at de samlede indtægter for andet kvartal af regnskabsåret vil falde med 19,3 procent sammenlignet med samme periode sidste år, og det bliver forklaret med manglende Champions League-fodbold. 

Dog forventes det, at de kommercielle indtægter stiger med syv procent, herunder en stigning på 11,9 procent på sponsor siden som følge af de senest indgåede aftaler med det kinesiske techfirma Alibaba og konfekturefirmaet Mondelez International.

 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.