Woodward lover transfers

Ed Woodward har længe været en udskældt person blandt Manchester United-fans. Nu lover manden selv, at der vil blive investeret i truppen, og at klubbens klare målsætning er at vinde trofæer.

Kritikken fra flere fans har i lang tid peget på ledelsen og Ed Woodward. Ledelsen havde ikke interesse i at vinde trofæer og Woodward manglede kompetencer i det job han besad.

Men spørger man manden selv, så er der ingen tvivl om, at målet er at vinde trofæer, og det kræver spillerindkøb, hvis det skal kunne lade sig gøre.

– Vi er verdens største sportshold. Det kræver fortsatte investeringer. Vores mål er at vinde trofæer. Det er en af grundene til, at vi ansatte José Mourinho, siger Woodward ifølge BBC.

– Alle i klubben arbejder utrætteligt på, at Manchester United skal have sit trofæ nummer 66 og José Mourinho skal have nummer 25.

– Det er, hvad vores passionerede fans og vores historie kræver.

En anden ting flere fans har været kritiske overfor, har været at tingene ikke blev gjort “The United Way”. Hvad det helt præcist indebærer, kan være svært at sige, men Woodward påpeger i hvert fald, at de er stolte af at være den klub, der benytter de unge akademispillere allermest.

– Vi er opsasatte på at fortsætte vores filosofi med at blande de bedste unge fra akademiet med verdensklasse spillere. Og vi er stolte af, endnu engang, at være det hold, der har givet flere minutter til akademispillere end nogen anden Premier League-klub.

Der har længe været snak om, at United vil ansætte en sportsdirektør. Det bliver spændende at se om Woodward og ledelsen, bliver mere villige til at investere i truppen, når denne mand er på plads.

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Forrige artikel

OT.dk-anbefaler: Æret været Liam Millers minde

Næste artikel

Gravesen: United kan stadig kæmpe med om mesterskabet

ANNONCE