Woodward: Ingen panikkøb til januar

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Woodward: Ingen panikkøb til januar

19 november, 2014 - 16:08
Manchester United kommer ifølge Ed Woodward ikke til at bruge store summer på kortsigtede løsninger, når transfervinduet åbner til nytår.

De detroniserede engelske mestre kommer ikke til at sprænge banken i jagten på forstærkninger til januar - kun hvis spillerne på ønskelisten er til rådighed. 

Sådan lyder det fra Ed Woodward, der tager bladet fra munden i forbindelse med aflæggelsen af klubbens kvartalsregnskab. 

Her kan man læse, at Uniteds omsætning er faldet med 10 pct. Det sker bl.a. som en konsekvens af den manglende deltagelse i Champions League. 

- Vi tænker ikke på at gå ud på markedet og hente kortsigtede løsninger. Men vi har nogle emner, som vi kigger på til sommer, og hvis nogle af dem bliver til rådighed i januar, hvilket er sjældent, vil vi overveje at handle, siger Woodward ifølge The Telegraph.

Profiler som Kevin Strootman og Mats Hummels er længe blevet sat i forbindelse med United. 

Men selvom spillet langt fra har været prangende, er det nødvendigt at væbne sig med tålmodighed, slår Woodward fast. 

- I forhold til forventningerne (om en stor transfer, red.) må vi alle indse, at sandsynligheden for det er lav. Der er en fornemmelse i klubben af, at vi er startet på noget stort. 

- Mens vi stadig udvikler os som et hold, er det tydeligt, at vores fans er spændte og støtter op om spillerne og manageren, og at holdet bevæger sig i den rigtige retning, lyder det fra Woodward. 

Manchester United brugte 150 mio. pund på nye spillere i sommer. Indtil videre indtager klubben en syvendeplads i Premier League.