Woodward har store håb for sæsonen

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Woodward har store håb for sæsonen

17 september, 2021 - 19:13
Den afgående United-direktør siger, at han glæder sig over sæsonstort og ikke kan vente med at se, hvad resten har i vente.

Ed Woodward ©Imago

Ed Woodward er begejstret over den stemning, der igen hersker på stadion efter 18 måneder uden tilskuere, og det giver ham tro på, at der er spændende ting i denne sæson og årene, der kommer.

Det forklarer den afgående administrerende direktør i forbindelse med offentliggørelsen af klubbens årsregnskab.

- Den vigtigste del i forbindelse med genopretningen på bagkant af pandemien, har været været tilbagekomsten af fans på Old Trafford. Den fantastiske atmosfære til de første kampe i sæsonen demonstrerer, at fansene virkelig bare er nerven i spillet, og vi er så glade for at have dem tilbage, siger han.

Direktøren roser derudover Solskjær og holdets start på sæsonen og siger, at "alle i klubben er begejstrede og spændte omkring resten af sæsonen.

- Vi har en strategi, som går ud på at blande topspillere med egne talenter, som skal blandes sammen med målet at vinde trofæer og spille angrebsfodbold, siger han.

Klubbens indkøb bunder i økonomisk stærk model
Manchester United har en økonomisk strategi, der går ud på at tjene mange penge på kommercielle aftaler og partnerskaber snarere end eksempelvis store transfers, som man ser hos andre klubber. Og selvom klubben har tabt penge under pandemien, så understreger Woodward, at klubben er godt stillet - blandt andet på grund af den strategi.

- Det er ikke noget tilfælde, at vi har haft mulighed for at investere, imens andre klubber måske ikke har kunnet. Det er en model, vi har bygget på over mange år, og den sikrer at vores forbrug altid bunder i penge, vi tjener, siger han.

Det er en model, som Jesper Jørgensen fra investerings-og rådgivningsfirmaet Deloitte i seneste sæson af OldTrafford.dks podcast udtalte, er grunden til, at klubbens kontroversielle gæld kan vokse. Det er ifølge fodboldøkonomen et udtryk for, at Manchester United som brand er så stærkt, at investorer gerne stiller deres penge til rådighed.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her