Woodward: Fansene misforstår

Manchester Uniteds viceformand forsvarer Glazer-familiens ejerskab og mener kritiske fans misforstår klubbens ageren på transfermarkedet.

Det var ikke på grund af Glazer-familien at Manchester United i de seneste par år har misset deres mål på transfermarkedet.

Spillere som Lucas Moura og Karim Benzema valgte andre klubber, trods interesse fra den engelske storklub. Men det var bestemt ikke på grund af Glazer-familiens begrænsninger, hævder Manchester Uniteds viceformand Ed Woodward.

– Det er ingen hemmelighed at vi bød på Lucas og for tre år siden forsøgte at købe Benzema. Pengene har altid været tilrådighed for ham (Sir Alex Ferguson, red.). Det er der hvor forbindelsen ryger blandt fansene. Der er en idé om at når x antal penge går ud af klubben (til omkostninger grundet Glazer-familien, red.), så ignoreres de penge som er kommet igen via øgede indtægter, som man kan argumentere for at blive medregnet. De ville kunne bruges på spillere, men det er de ikke blevet, forklarer Woodward i et interview med BBC.

Woodward vil dog ikke forklare yderligere hvorfor de enkelte spillere alligevel ikke valgte Manchester United som destination.

– Det er ikke mig som styrer fodboldholdet. Sir Alex og David Gill har deres egne meninger om hvilke spillere de skal gå efter og hvordan plan B så skulle være. Det diskuterer de med Joel Glazer (Bestyrelsesformand, red.) og bliver hurtigt afklaret over telefonen mellem de tre, siger Woodward.

– Der kan vre en masse grunde til hvorfor en spiller ikke købes. Det kan være en skiftende indstilling i spillerens attitude under forhandlinger. Det kan være en agent bliver involveret på en måde der forandrer  tingene eller at spilleren simpelthen ændrer mening af helt andre grunde. Alle disse ting kan ske, uddyber Woodward.

Woodward kom til Manchester United umiddelbart efter Glazers overtagelse. Han havde forinden arbejdet på netop Glazers overtagelse for familiens finansielle rådgiver J.P. Morgan. Han blev herefter ansat i Manchester United som personalechef, men blev tidligere i år udnævnt som klubbens viceformand.

Manchester Uniteds bestyrelse består udelukkende af Glazer-familiens egne familiemedlemmer, Edward Woodward, Michael Bolingbroke samt David Gill. Sidstnævnte er den eneste som også var med før overtagelsen i 2005.

Forrige artikel

Kagawa og Lindegaard ude mod Chelsea

Næste artikel

Video: Wayne Rooney fylder 27 år

ANNONCE