Woodward anser sommerens transfervindue som vigtig for Uniteds genopbygning

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Woodward anser sommerens transfervindue som vigtig for Uniteds genopbygning

11 februar, 2020 - 13:29
Den administrerende direktør for United, Ed Woodward, har fortalt til Manchester United fans forum, at klubben ser det kommenede transfervindue som en "vigtig mulighed" for holdets genopbygning.

Ed Woodward ©Getty

Ed Woodward, der ofte står for skud, når kritikken om dårlig rekruttering og visionsløs strategi ramler ned over United, har været ude og adressere Manchester United fans forum om klubbens plan for at komme tilbage på sporet. 

Her ser han blandt andet sommerens transfervindue som essentiel for klubbens nødvendige oprejsning. 

- Betydningsfuldt arbejde og investeringer er allerede blevet udført for at styrke akademiet, og vi er glade for den udvikling, der er foregået bag scenen for at sikre, at vi har de rigtige spillere, den rette infrastruktur og den rette kulture for at opretholde langvarig succes, fortæller Woodward.

- Ligeledes er der blevet udført omfattende arbejde på vores rekrutteringsproces med mærkbare investeringer i vores scouting, data og analyser. Rekrutteringsafdelingen arbejder hen imod en klar plan og filosofi sammen med Ole [Solskjær] og hans trænerstab. Vores fokus er at anskaffe en kombination af erfaring og de bedste unge spillere, der kan udvikles yderligere, med det formål at fusionere akademispillere med kvalitetspræget spillere. 

- Vores rekrutteringsproces fokuserer på analyse og udvalg af spillere over en hel sæson med henblik på at kunne erhverve dem i det kommende sommertransfervindue. Som en del af denne opbygning ser vi den kommende sommer som en vigtig mulighed. 

Woodward garanterer altså klubbens fans, at der er en klar strategi lagt frem, der skal sikre, at United kan kæmpe med om de største titler. Den administrerende direktør indrømmer dog samtidig, at klubben på nuværende tidspunkt ikke er der, hvor de ønsker, den skal være. 

- Som klub og ledelse indrømmer vi, at vi ikke er der, vi gerne vil være. Det er den klare prioritet hos alle i klubben at få os tilbage på sporet, hvor vi kæmper med om Premier League og Champions League-titler. Selvom den udvikling ikke altid er gnidningsfri, er alle i klubben fokuseret og dedikeret på at gøre hver deres for at opnå disse mål, garanterer Woodward. 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.