Wilson udlejes til Derby

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Wilson udlejes til Derby

20 august, 2016 - 20:52
James Wilson er blevet sendt på lån hos Derby for resten af sæsonen.

James Wilson jagter bolden ©Getty

20-årige James Wilson skal i denne sæson tørne ud for Derby County i the Championship. Det meddeler klubben her til aften på sin egen hjemmeside. Wilsons nye klub offentliggjorde aftalen umiddelbart efter aftenens kamp mod Aston Villa.

- Vi er glade for at have hentet James til klubben på et sæsonlangt lån. Jeg håber denne aftale vil gavne alle parter, og vil gerne takke Manchester United, for at lade os få James på lån i denne sæson. Han er en spændende og hurtig spiller, der vil give os flere strenge at spille på offensivt, siger manager Nigel Pearson til Derbys hjemmeside.

Pt står Wilson noteret for 20 kampe for United, og han har scoret fire gange. To af disse scoringer kom i hans debut mod Hull, i slutningen af 2013/14-sæsonen, da Ryan Giggs gav den unge angriber chancen fra start.

Sidste efterår forlængede Wilson aftalen med United frem til sommeren 2019, hvorefter han tilbragte sidste del af sæsonen på lån hos Brighton. Første mulighed for Wilson i Derby-trøjen bliver i midtugens Liga Cup-kamp mod Carlisle.

Bestil den nye Manchester United-trøje her

ZLATAN, Mkhitaryan, Rooney, Martial... Oplev de store stjerner LIVE! Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson - Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her