Wilson sidder ude mod CSKA - men duo er tilbage i truppen

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Wilson sidder ude mod CSKA - men duo er tilbage i truppen

19 oktober, 2015 - 21:16
Manchester United-angriberen James Wilson kommer ikke med holdet til Moskva for at spille mod CSKA på onsdag, da han er syg. Til gengæld er Antonio Valencia og Sergio Romero tilbage i kamptruppen.

James Wilson ©Getty

Da Manchester United i lørdags besejrede Everton med 3-0, var Antonio Valencia og Sergio Romero fraværende. Det skyldtes, at de to havde nogle lange flyveture til England fra landsholdsopgaver i Sydamerika, men på onsdag er de tilbage.

Her spiller United mod CSKA Moskva i den russiske hovedstad, men med på flyet vil James Wilson ikke være. Han er blevet syg, og overfor MUTV bekræfter Louis van Gaal, at den 19-årige angriber sidder over.

- Det er det samme antal skader, så Luke Shaw, Paddy McNair og Ashley Young tager ikke med os. Willo er småsyg - Wilson, som han hedder, men for os er det Willo - så han vil ikke rejse med os.

- Jeg tager 20 spillere med mig. Det er en fire timer lang flyvetur, så hvis en spiller bliver syg, vil jeg have en anden spiller i mit miljø.

Opgøret mod CSKA er et vigtigt et af slagsen for United. Samtlige fire hold i Champions League gruppe B har således tre point, så en sejr i Rusland vil være et afgørende skridt på vej mod videre avancement.

Vil du på Old Trafford og opleve The Red Devils? Vi guider dig i de forskellige muligheder her