Wilson: Jeg har udviklet mig meget

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Wilson: Jeg har udviklet mig meget

30 januar, 2015 - 11:18
James Wilson mener, at han det seneste år har udviklet sig meget som fodboldspiller og menneske. Han føler sig nu som en integreret del af førsteholdstruppen.

James indrømmer i et interview, (i den nyeste udgave af United Review, red.) at han er en meget stille person. Samtidigt proklamerer han dog sin tro på egne evner og en stigende selvtillid.

Efter sin senior debut under ledelse af Ryan Giggs sidste forår, er det gået stærkt for den unge angriber. Han nyder lige nu stor tillid fra Louis van Gaal, som ikke har været bange for at give en af de mest lovende unge angribere i Premier League en chance.

Han føler sig lige nu klar til anden del af sæsonen, hvor han håber på, at udviklingen fortsætter sæsonen ud. Han indrømmer, at det var svært at være en del af førsteholdet i starten, men at han lige nu har det rigtig godt.

- De første på uger (på førsteholdet, red.) var lidt mærkelige, for der havde jeg ikke været sammen med de andre så længe. Men de var allesammen søde og rare. Jeg har altid været en meget stille person, men efter de første par kampe med indskiftninger, begyndte jeg at føle mig som en del af holdet.

James Wilson scorede i den seneste kamp mod QPR til slutresultatet 2-0. Han håber, at netop dette mål kan være med til at give ham endnu mere selvtillid. Han siger selv, at han kan mærke forskellen fra dette mål i træning, nu håber han på at kunne fortsætte i kampen mod Leicester City.

- Selv når jeg træner kan jeg mærke en stor selvtillid. Målet har helt sikkert hjulpet mig meget, det er ikke uden grund at folk siger, at det første mål i sæsonen er det sværeste. Nu håber jeg bare på, at jeg kan fortsætte stimen.

Kampen mod Leicester City fløjtes igang lørdag klokken 16.00.