Will Keane til Preston NE på lån

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Will Keane til Preston NE på lån

08 juli, 2015 - 21:22
United har sendt angriberen Will Keane på lån hos Preston NE for hele den kommende sæson.

William Keane ©Getty

22-årige Will Keane er sendt på udlån til Preston NE, der er rykket op og skal kæmpe i the Championship i den kommende sæson. Angriberen er udlånt for hele den kommende sæson.

Will Keane har indtil videre blot spillet en enkelt kamp for United, det skete i 2011/12-sæsonen, hvor han kom ind i hjemmekampen mod Blackburn. Siden ødelagde en alvorlig knæskade det for angriberen, der var ude i næsten et års tid.

Sidste sæson var Keane tilbage og brugte dele af foråret på udlån hos Sheffield Wednesday. Han er af flere, heriblandt Sir Alex Ferguson, blevet spået en lovende karriere og blev for få år siden anset som et af de mest lysende angrebstalenter i England. Keane selv er glad for lejeaftalen, og ser frem til at trække i trøjen for Preston NE.

- Jeg er virkelig spændt på at komme hertil og tage i mod den udfordring der venter forude. Jeg vil gøre mit bedste for at hjælpe holdet, der havde et succesfuldt år sidste sæson, forhåbentlig kan vi bygge videre på det, siger Keane til Preston's hjemmeside.

Klubbens manager Simon Grayson er også glad for nyerhvervelsen, og glæder sig over at det lykkedes at slå andre klubber i jagten på angriberen.

- Vi er glade for at have skrevet under med Will. Han er en ægte målscorer og har en fantastisk bevægelse i feltet. Han havde en grim skade for nogle år siden, så han er sulten. Han har alt det vi søger, og vi er glade for at det lykkedes os at slå flere andre klubber fra the Championship i kampen om ham. Han bliver en vigtig del af truppen, lyder det fra Grayson.

Preston NE rykkede op i the Championship i maj, efter sejr på 4-0 over Swindon Town i den afgørende kamp på Wembley. Her var en anden lejesvend fra United en vigtig brik på holdet, nemlig keeper Sam Johnstone, som pt er tilbage i United.

Deltag i vores fødselsdagskonkurence: Vind en fodboldrejse for 2 til Old Trafford!