Will Keane skal være mere aggressiv

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Will Keane skal være mere aggressiv

04 maj, 2012 - 15:53
 <br /> Manchester Uniteds reservehold har mange talentfulde spillere i truppen. Topscoreren er angriberen Will Keane, som har scoret 17 mål indtil videre i...

 

Manchester Uniteds reservehold har mange talentfulde spillere i truppen. Topscoreren er angriberen Will Keane, som har scoret 17 mål indtil videre i denne sæson.

Keane var med et hattrick en af de primære grunde til, at trods reserveholdet var bagud med 0-3 mod Newcastles reserver, så vandt Uniteds reserver alligevel med resultaltet 6-3 og kunne kalde sig vindere af Premier Reserve League North.

På trods af topscorer-rollen mener Uniteds reserveholdstræner, Warren Joyce, at Will Keane stadig kan blive endnu bedre. Joyce, mener, at Keane bør arbejde med sin aggressivitet i sit spil.

Skal tro på bolden
- Jeg mener virkelig, at han bør forbedre sin aggressivitet i spillet. Jeg taler ikke bare om hans tacklinger eller evner til at hoppe ind i hovedstødsdueller, men om aggressiviteten i den måde han afslutter mod mål, og den måde han tager løbene ind i feltet, siger Warren Joyce til manutd.com.

- Han bliver nødt til at tro på, at bolden kommer og gå efter den. Det handler for ham om at se bolden og mulighederne, og han bliver nødt til at forbedre sig på det område.

- Alle har områder, de skal forbedre, og det er en af de ting, han bliver nødt til at arbejde med.

- Hvis han kan nå de 20 scoringer i denne sæson, så er det en god præstation af ham, siger reserveholdstræneren.

Manchester Uniteds reservehold har fire kampe tilbage, før holdet kan tage på sommerferie. Det er blandt andet en finale i Lancashire Senior Cup, Manchester Senior Cup mod City og en finale om det nationale reserveholdsmesterskab mod Aston Villa, som vandt Premier Reserve League South.