Wilfried Zaha: Kunne ikke modstå United

Crystal Palace-spilleren kunne ikke sige nej, da han fik tilbuddet om at skifte til Old Trafford – selvom han altid har holdt med Arsenal.

Wilfried Zaha skifter til Manchester United til sommer, i en handel der kommer til at koste “de røde djævle” cirka 15 millioner pund.

Der var rift om den unge englæders underskrift i vinters, og blandt andet Arsenal var også mere end almindeligt lune på kantspilleren.

Zaha indrømmer, at han har støttet Arsenal, men at United er for gode, til at han kunne afslå dem.

– Jeg har altid støttet Arsenal. Jeg forventede ikke, at United ville melde sig på banen, men det gjorde de. Arsenal er et godt hold, men United er et af verdens bedste, udtaler Zaha ifølge The Sun.

Nervøs og spændt

Det 20-årige talent kan ikke vente med at komme igang i Manchester. Han afslører dog også, at han er smule nervøs ved tanken om, at skulle dele omklædningsrum med de helt store stjerner.

– Jeg er bare nervøs og spændt. Jeg kan ikke vente. Når jeg går ind i det omklædningsrum i United, ved jeg ikke, hvad jeg kommer til at føle. Jeg vil bare holde benene på jorden og spille fodbold.

– Men jeg må indrømme, at jeg kommer til at være en smule benovet. Van Persie og Giggs kommer til at være der. Rooney vil være der. Hvordan er det muligt ikke at se frem til det?

Crystal Palace skal rykke op

Lige nu spiller Wilfried Zaha dog stadigvæk for Crystal Palace, og derfor har han selvfølgelig fokus i Championship-klubben.

– I øjeblikket prioriterer jeg Crystal Palace. Jeg er desperat efter, at få Palace op (i Premier League, red.)

Crystal Palace ligger iøjeblikket på en femteplads i den anden bedste engelske række.

 

 

Forrige artikel

Fergie afslører taktiske planer

Næste artikel

Bayern afviser Lewandowski-aftale

ANNONCE