Wilbraham: Zaha er utrolig

Crystal Palaces Aaron Wilbraham tror på, at Wilfried Zaha kan blive en succes i Manchester United allerede i første sæson.

20-årige Wilfried Zaha spillede en stor rolle i Crystal Palaces oprykningskampe med kampens spiller-kåringer både i semifinalerne og i finalen på Wembley. Hans holdkammerat, Aaron Wilbraham, er sikker på, at Zaha er klar til at tage skridtet op.

– Han er på vej til en stor klub. Han har gjort det utroligt for os i denne sæson, og han har været ustyrlig i play-off-kampene, så jeg er ikke i tvivl om, at han kan bryde igennem på førsteholdet i Manchester United, siger Aaron Wilbraham til Sky Sports News.

Der har allerede været en del snak om, at Crystal Palace vil prøve at leje Wilfried Zaha for næste sæson igen for at sikre ham regelmæssig Premier League-fodbold, hvilken tanke Wilbraham synes godt om.

– Hvis vi får chancen for at låne ham igen, så skal vi da selvfølgelig tage den, men vi må bare vente og se, hvad der sker. Jeg tror, at Zaha er god nok til at spille sig på Uniteds hold med det samme. Så god er han.

Forrige artikel

Chicha kan ende som Barca-lokkemad

Næste artikel

Arsenal og Monaco følger Nani

ANNONCE