Wigan sat til vægs igen igen

Første højdepunkt i kampen viste Wayne Rooney i en mindre pæn situation. Angriberen havde armen lige lovligt højt oppe i en duel med McCarthy, men undgik…

Første højdepunkt i kampen viste Wayne Rooney i en mindre pæn situation. Angriberen havde armen lige lovligt højt oppe i en duel med McCarthy, men undgik på mærkværdig vis at modtage kort.

Kort efter måtte Edwin van der Sar redde gæsterne, da Victor Moses fik en chance helt alene med keeperen. Hollænderen blev den store i fejden, og Manchester United svarede igen i den anden ende.

Her fortsatte Nani sin lange række af assist, og denne gang var den adresseret Javier Hernandez. Chicharito gik mod forreste stolpe, og portugiseren serverede den i hans løbe bane, så han simpelt kunne sætte indersiden på og bringe United i front.

Lige efter måtte Edwin van der Sar endnu engang diske op med en klasseredning, da Watson fik frit skud. Få minutter efter var der ballade i den anden ende, da Nani huggede den på stolpen. DW Stadiums tilskuere var vidne til en seværdig første halvleg, der endte med en smal føring til Manchester United.

Wigan byggede videre på deres målchancer fra anden halvlegs start, og Edwin van der Sar kom hurtigt på arbejde i to omgange. Nani fik muligheder i den anden ende, og kampen fortsatte med at svinge fra ende til ende.

Efter en times spil fik Nani en kæmpe mulighed, men afslutningen blev for svag i sidste ende. Wayne Rooney opfangede returbolden og gav den til Darren Fletcher, men heller ikke han kunne øge føringen.

Der var masser af plads til Manchester United på den sidste tredjedel af banen, og selvom opspillet og kombinationerne fungerede fint, var der mangel på kvalitet i afslutningerne. Javier Hernandez var dog kold og kynisk, da Wayne Rooney sendte ham alene med Al Habsi. Mexicaneren lagde den sikkert forbi keeperen, og dermed var der lukket og slukket til 2-0.

Sir Alex Ferguson pillede den dobbelte målscorer Chicharito ud sammen med Paul Scholes og Nani, og i stedet blev Dimitar Berbatov, Darron Gibson og Fabio da Silva introduceret. Det viste sig hurtigt at være en glimrende ide.

Darron Gibson sendte Dimitar Berbatov i dybden, og ganske simpelt kunne bulgareren tage den med ned mod æsken, og spille Wayne Rooney helt fri til 3-0. Fabio da Silva kom også på måltavlen for første gang for førsteholdet, da et indlæg landede for fødderne af ham. 4-0 til gæsterne.

Dermed måtte Wigan lide endnu et stort nederlag til Manchester United selvom de gjorde en god figur i første halvleg.