Wigan bliver Mourinhos første opgave

United har netop meddelt, at Jose Mourinhos første kamp i spidsen for de røde djævle bliver mod Wigan.

Tidligere har det været antaget, at Jose Mourinhos første opgave som manager for Manchester United ville blive i Kina mod Borussia Dortmund den 22.juli. Men nu har United bekræftet, at der er planlagt en træningskamp noget tættere på Old Trafford.

Allerede den 16.juli starter United sæsonen, når man gæster Wigan Athletic i sommerens første pre-season opgør. Kampen spilles lørdag den 16,juli klokken 14.30 dansk tid på DW Stadium i Wigan. Og det vil formentlig blive en United-mandskab med en del unge talenter i blandt.

– Første kamp mod Wigan bliver vældig vigtig, da jeg også tager nogle spillere med som jeg ikke kender så godt endnu. Jeg kender dem ikke så godt, men stoler på Nicky Butt og John Murtough, og deres indblik i ungdomssystemet.

– Jeg kommer naturligvis til at arbejde tæt sammen med dem, og jeg vil stole på dem når de har et par spillere som de siger vil kunne være førsteholdsspillere indenfor et par år. Det er vigtigt at kende dem, og give dem muligheden for at vise sig frem, siger Mourinho til manutd.com.

Efter kampen mod det nyoprykkede Championship-mandskab, drager Mourinho og co til Asien, hvor der venter opgør mod Dortmund og Manchester City. Inden sæsonstart er der desuden en kamp i Sverige mod Galatasaray, Wayne Rooneys testimonial mod Everton, samt Community Shield mod Leicester.

SALGET ER STARTET! Vil du opleve Anthony Martial, Wayne Rooney og de andre stjerner? Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

Forrige artikel

Video: Se Jose Mourinhos første pressekonference som United-manager

Næste artikel

Bookmaker: Matuidi til United

ANNONCE