Whelan: Ferguson stopper næste sommer

– Efter næsten sæson vil Sir Alex Ferguson takke af. Presset på hans skuldre er enormt, især når man har været på toppen så længe. Jo ældre man bliver, jo…

– Efter næsten sæson vil Sir Alex Ferguson takke af. Presset på hans skuldre er enormt, især når man har været på toppen så længe. Jo ældre man bliver, jo sværere er det at klare presset, og på et tidspunkt må det stoppe. Sir Alex er ukuelig, og jeg ved, at han gerne vil fortsætte til han slet ikke kan mere, og som alle andre respekterer jeg, hvad han har opnået, siger Dave Whelan, bestyrelsesformand i Wigan Athletic, til ESPN.

Sidste fredag måtte Sir Alex Ferguson et smut på hospitalet, da skotten uprovokeret fik kraftig næseblod. Han blev hurtigt tjekket ud igen og meldt rask, men Dave Whelan tror umiddelbart hans helbred kommer til at sætte en stopper for en glorværdig karriere inden længe.

– Jeg er sikker på, at hans plan var at fortsætte 2-3 år endnu, måske endda længere, men nu fik han en lille forskrækkelse sidste uge, og jeg tror, at det vil sætte tankerne i gang hos ham. Der er ingen grund til at forsætte længe endnu, hvis det går ud over dit helbred.

– Jeg vil sige, at han er den bedste manager, der nogensinde har været, og når han takker af, bliver det et enormt tab for fodboldverdenen. Det er helt sikkert. Den måde ingen kan komme op på siden af ham på, måden hvorpå han vælger sine spillere og får det bedste ud af dem – det gør ham til den bedste. Den bedste vi nogensinde har set, lyder roserne fra Dave Whelan.

Sir Alex Ferguson har endnu ikke kommenteret på udtalelserne.

Forrige artikel

Berbas agent: PSG frister

Næste artikel

Kagawa-bud afvist

ANNONCE