West Ham-boss: Schweini burde have set rødt

West Hams kroatiske manager, Slaven Bilic, mener, at det blev afgørende for kampens forløb, at Mark Clattenburg undlod at give Bastian Schweinsteiger det røde kort i første halvleg.

West Ham har haft gang i en flot sæson. Inden lørdagens opgør havde London-klubben allerede vundet over Arsenal, Chelsea, Manchester City og Liverpool – alle, undtagen Chelsea, på udebane. 

Det blev dog ikke til alle gode gange fem, da man lørdag måtte ‘nøjes’ med et point på Old Trafford.

London-klubbens manager føler dog, at et rødt kort til Bastian Schweinsteiger kunne have ændret på det. Det siger han til engelske Sky Sports.

– Jeg sagde til dommeren, at de viste mig, at det er et rødt kort, men jeg kan også acceptere, at han ikke så det, og lige meget hvor mange dommere, der er til stede, er det ikke altid, de ser det. 

– Jeg er sikker på, at det ville have været til direkte rødt, hvis han (Clattenburg, red.) havde set det, men det gjorde han ikke, så vi er selvfølgelige skuffede – men det er hvad der kan ske.

Bilic følte dog samtidig, at selv uden det dømte røde kort, skabte hans hold chancerne til at vinde kampen.

– Man United havde deres chancer, men de er Man United og har kvalitet alle steder. Men vi forsvarede rigtig godt som hold; ikke kun de bagerste fire, der var fremragende, da det blev påkrævet; ikke bare de to centrale forsvarere, der var strålende; men hele holdet forsvarede virkelig godt.

– Vi var gode på bolden. I første halvleg havde vi de bedste chancer, mens vi også ramte stolpen to gange, hvorfor vi mere eller mindre burde have været foran.

– Du er nødt til at tage dine chancer, du kan ikke forvente så mange chancer mod et hold, der kun har indkasseret et enkelt mål på hjemmebane denne sæson.

Med dagens resultat ligger West Ham nummer seks i Premier League med 23 point – seks point bag Manchester United på fjerdepladsen.

Bliv klædt på til kamp her – Køb Manchester Uniteds nye trøje

Vil du på Old Trafford og opleve The Red Devils? Vi guider dig i de forskellige muligheder her

Forrige artikel

Van Gaal: Vi skal afslutte bedre

Næste artikel

Skadesplaget trup - Stjerner efterlades hjemme imod Wolfsburg

ANNONCE