West Bromwich-manager troede på point

Det var en skuffet Steve Clarke, der måtte sande at hans mandskab ikke fik noget ud af dagens kamp på Old Trafford.

West Bromwich måtte rejse hjem fra Old Trafford med et 2-0 nederlag, efter et selvmål og et mål fra Robin van Persie i overtiden. Van Persie lukkede kampen, som ellers havde bølget frem og tilbage i anden halvleg.

W.B.A. havde bestemt spil og enkelte muligheder i anden halvleg, hvor United i flere perioder var presset ned foran eget felt af årets positive overraskelse i Premier League. Det var da også en ærgerlig W.B.A.-boss der efter kampen mødte pressen.

– Der var et tidspunkt i anden halvleg, hvor vi virkelig havde god kontrol. Jeg troede det var mere sandsynligt med 1-1 end 2-0. Vi spillede i perioder noget god fodbold, og jeg troede virkelig på at målet ville komme. Vi havde nogle farlige folk på banen, der også kom frem til nogle muligehder, sagde Steve Clarke efter kampen.

West Bromwich-manageren havde desuden roser til sin keeper, den tidligere United-keeper Ben Foster, som diskede op med flere fine redninger.

– Ben Foster havde nogle gode redninger, det er derfor vi brugte det meste af vores transferbudget på Ben i sommers, sagde Steve Clarke.

Forrige artikel

Jones og Rafael tilbage mod Wigan

Næste artikel

Ferguson: Banen skabte problemer

ANNONCE