West Brom choksejrede på Old Trafford

En elendig præstation af Manchester United resulterede i et 1-0-nederlag til Premier League-bundholdet West Bromwich. Resultatet betyder, at Manchester City vinder Premier League.

En uge efter det imponerende comeback ude mod førerholdet Manchester City ventede der Manchester United en hel anden opgave søndag eftermiddag. Premier Leagues bundhold, West Bromwich, kom på besøg på Old Trafford.

Liverpool havde vundet lørdag, mens Tottenham tabte til Manchester City, så United kunne stramme grebet om andenpladsen med en sejr. Samtidig kiggede City-spillerne nok med, da et nederlag til United ville give City titlen.

United spillede ikke nogen god første halvleg og havde svært ved at komme igennem West Brom-forsvaret. Bundholdet var også tæt på at komme foran, da Jake Livermore pludselig var fri i feltet, men som så mange gange tidligere i sæsonen holdt David de Gea modstanderholdet fra at score.

Den bedste United-chance kom efter 19 minutters spil, da Romelu Lukaku kom fri i dybden. Den tidligere United-keeper Ben Foster kom dog hurtigt ud og blokerede forsøget.

United havde meget af bolden i første halvleg, men spillede ikke hurtigt nok og havde for mange sløsede boldtab. Derfor havde West Brom ikke de store problemer med at holde United fra chancer, og United gik til halvleg med 0-0.

I pausen kom Jesse Lingard på banen, og han var lige ved at bringe United foran få minutter efter sin entré. Englænderens afslutning blev dog blokeret af en West Bromwich-mand.

Efter 65 minutter var Lukaku lige ved at bringe United foran. Matic lagde bolden ind i feltet, hvor Lukaku mødte den med hovedet, men Foster kastede sig ud i fuld længde og afviste United endnu engang.

West Brom havde ikke meget offensivt, men kom yderst overraskende foran efter 72 minutter. Matic headede af uforklarlige årsager bolden ind foran mål efter et hjørnespark, og så bragte Rodriguez udeholdet foran.

United havde intet modsvar og skabte stort set ingen chancer, selvom de skulle jagte udligningen. Der blev ikke scoret mere, og West Brom vandt 1-0. Det skuffende resultat betød, at Manchester City kunne fejre mesterskabet.