Wenger: van Persie er Arsenal-spiller

Arsenal-manager Arsene Wenger mener stadig, at Robin van Persie er en Arsenal-mand i hans øjne.

Selvom Robin van Persie har spillet i Manchester United i 15 måneder og scoret 39 mål for klubben, er han stadig Arsenal-spiller i Arsene Wengers verden. Den franske manager har prøvet så meget med sin gamle anfører, at han har svært ved at se, at han skulle være noget andet.

– Selvfølgelig er det underligt for mig at se ham i en United-trøje, for i mine øjne er han en Arsenal-mand. Jeg tog ham ind som en meget, meget ung spiller. Vi har gået igennem meget svære perioder sammen, og han blev en verdensklassespiller, og for mig er han Arsenal-spiller, siger Wenger ifølge The Mirror.

I sidste sæson var van Persie ikke særlig god ved sin gamle manager og holdkammerater. I begge Premier League-kampe mod London-klubben scorede han og sikrede dermed United en 2-1-sejr og en 1-1’er på henholdsvis Old Trafford og Emirates. 

Den hollandske scoringsmaskine kunne dog være endt alle mulige andre steder sidste sommer, hvis det ikke havde været for Rene Meulensteen. Arsene Wenger mener i hvert fald, at det var van Persies landsmand, der overtalede ham til at komme til Manchester.

– Robin van Persie blev overbevist af den hollandske træner, som var i Manchester United, siger han og fortæller om bevæggrundene for at sælge sin topscorer.

– Det var ikke snakken med Alex Ferguson, som overbeviste mig om at sælge Robin van Persie til Man United. Det var ansigt-til-ansigt-samtalerne, jeg havde med van Persie mange, mange gange, som overbeviste mig om, at jeg måtte sælge ham. 

Scorer Robin van Persie igen mod sin gamle klub, bliver det hans syvende mål i ti kampe i denne sæson.

 

Forrige artikel

Skadeslisten snart tømt

Næste artikel

Smalling: Vi er favoritter

ANNONCE