Wenger: Stridsøksen blev begravet

De lå i bitter strid gennem mange år, men Sir Alex og Arsene Wenger blev efterhånden gode venner, afslører franskmanden.

I forbindelse med Sir Alex Fergusons stop er der hevet et hav af statistikker frem fra skuffen. En af dem fortæller, at Arsene Wenger ikke overraskende er den manager, som Ferguson flest gange har været oppe imod.

I slutningen af 1990’erne og starten af 00’erne havde de to rivaler svært ved at døje hinanden, da rivaliseringen mellem United og Arsenal var på sit højeste. Men nu er forholdet mellem dem blevet så fint, at Wenger sms’ede Ferguson efter nyheden om hans farvel kom frem.

– Vores forhold til hinanden blev mildere og mere respektfuldt, det er der ikke nogen tvivl om. Måske skyldes det, at vi ikke kæmpede så meget en-mod-en med United til sidst, og samtidig sad vi begge længe i hver vores sæde, så respekten for hinandens arbejde blev naturligt større, siger Wenger til Arsenals hjemmeside.

I de sidste år blev der blødt så meget op på forholdet, at de to managers begyndte at handle med hinanden. Wenger købte Mikael Silvestre i United, mens en vis Robin van Persie som bekendt tog turen den modsatte vej sidste sommer.

Forrige artikel

City fyrer Mancini

Næste artikel

Politiet takker fansene

ANNONCE