Wenger: Stadig specielt mod United

For nogle år siden, var opgørene mellem United og Arsenal et af sæsonens absolutte højdepunkter. Ikke bare fordi de to hold kæmpede intenst om guldet, men…

For nogle år siden, var opgørene mellem United og Arsenal et af sæsonens absolutte højdepunkter. Ikke bare fordi de to hold kæmpede intenst om guldet, men også grundet spændingen mellem de to holds spillere og managers.

Denne intensitet er dog taget lidt af de senere år. Dels grundet Arsenals dyk væk fra den absolutte top i ligaen, og dels grundet en venligere tone mellem Ferguson og Wenger.

“Det er stadig det samme. Nu er det ikke den eneste kamp i sæsonen mere, da City og Chelsea er kommet med op, og tildels Liverpool. Men det er en kamp, der følges over hele kloden”, siger Arsene Wenger.

Sidste sæson lykkedes det Wenger at slå United med 1-0 i kampen på Emirates, noget franskmanden naturligvis ønsker at gentage i år. Specielt efter ded ydmygende 8-2 lussing fra efterårets opgør på Old Trafford. Og Wenger har også taktikken klar.

“De har somme tider en meget kompakt midtbane, der lukker vores pasningsspil ned, og så rammer de os på kontraangreb. Det er de fremragende til. Men sidste år vandt vi 1-0 i overbevisende stil. Det hele kommer an på, hvordan vi rammer vores niveau, for så kan vi spille og kombinere gennem deres kæder, uanset hvor mange der er”, siger Wenger.

Arsene Wenger har dog en del skadesproblemer inden opgøret. Specielt i forsvaret, hvor både Bacary Sagna, Carl Jenkinson, Kieran Gibbs og Andre Santos er meldt ude.

Forrige artikel

David de Gea skal opereres

Næste artikel

Fergie: Ingen 8-2-gentagelse

ANNONCE