Wenger: Indskifterne gjorde forskellen

Arsene Wenger er tilfreds med dagens ene point, som kom i hus på indskifteren Olivier Girouds mål kort før slutfløjtet. Et positivt resultat, lyder det fra franskmanden.

Arsene Wenger har stadig til gode at vinde en Premier League-kamp mod Jose Mourinho, efter de to hold i dag spillede 1-1 på Old Trafford efter et sent mål fra indskiftede Olivier Giroud.

Den franske manager erkender da også, at han er mere end tilfreds med det ene point, som kom fra gæsternes første skud på mål i de sidste minutter af kampen. Det siger han ifølge Sky Sports.

– I sidste ende var det er positivt resultat for os, da vi var nede med 1-0 indtil der var to minutter tilbage. Resten af kampen var lidt rodet, med to hold, der var godt organiseret og forsvarede godt. 

– Vores pasningsspil var ikke hurtigt nok, vi kunne ikke bryde igennem, og i sidste ende lignede det, at vi havde god boldbesiddelse men manglede chancerne. I anden halvleg havde vi det svært de første 20 minutter, og de fortjente at komme foran.

Ifølge Wenger gjorde det dog en kæmpemæssig forskel, da han fik nye kræfter ind. Blandt andre den hovedstødsstærke Olivier Giroud.

– De spillere, der kom på banen, gjorde en kæmpestor forskel i dag. Når du er nede med 1-0 og kommer tilbage på 1-1, så skal du selvfølgelig være glad. Vi manglede en smule skarphed i dag, jeg ved ikke hvorfor, men i det mindste svarede vi igen.

Arsene Wenger har svært ved at gisne om, hvorfor hans hold ofte har problemer, når de er på besøg i drømmenes teater. Han mener dog, at dagens resultat markerer en fremgang.

– Jeg spekulerede på det i løbet af kampen. Helt ærligt, man ved det jo aldrig. Sidste år ville vi måske have tabt denne kamp, og i dag gjorde vi ikke, så på den front har vi forbedret os. Forhåbentlig kan vi nu begynde at få nogle sejre også.

Sidst Arsenal vandt på Old Trafford i ligasammenhæng, var tilbage i september 2006.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Forrige artikel

- Føles som et nederlag

Næste artikel

Mourinho: United mest uheldige i PL

ANNONCE