Wenger: Burde have vundet

Arsenals manager erkender, at hans hold lagde dårligt ud mod United. Han synes dog, at hans hold dominerede anden halvleg totalt og burde have haft mere end et point med.

Efter dagens 1-1-resultat vil Arsene Wengers Arsenal-hold efter al sandsynlighed slutte bedre end Manchester United i tabellen og dermed sikre sig direkte kvalifikation til Champions League.

Det glæder franskmanden, som dog også mener, at hans hold sagtens kunne have fået mere med fra Old Trafford.

– De startede stærkere end os. Vi var ikke i total kontrol (i første halvleg, red.), men i anden halvleg dominerede vi fuldkommen. Uheldigvis kunne vi ikke score det andet mål, men vi havde chancerne til det, siger Wenger ifølge BBC.

Franskmanden ærgrer sig altså over ikke at tage sejren, men han synes overordnet, at hans hold har været bedre til at spille mod de større hold denne sæson, hvor man blandt andet har slået City og tidligere United i FA-cuppen på udebane.

– I forhold til sidste sæson har det været vigtigt for os at være til stede i de store kampe. Det synes jeg, vi har gjort. Vi havde en langsom sæsonstart, men jeg synes, at vi har gjort fremskridt. Nu vil vi sikre os anden- eller tredjepladsen, så vi kan være helt klar til næste sæson.

Med dagens uafgjorte resultat ligger Arsenal med 71 point på ligaens tredjeplads. Det er to point bedre end Manchester United, som har spillet en kamp mindre.

Forrige artikel

Startopstillingen mod Arsenal

Næste artikel

Van Gaal: Et fair resultat

ANNONCE