Wenger: Altid godt med en budkrig

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Wenger: Altid godt med en budkrig

12 januar, 2018 - 16:22
Arsene Wenger siger kryptisk, at det er godt, hvis flere klubber vil have den samme spiller, men afviser, at det er tilfældet med Alexis Sanchez.

Alexis ©Getty

The Guardian smed tidligere på ugen en transferbombe, da den kunne berette, at Manchester United har budt på Arsenals Alexis Sanchez. 

Dermed ser José Mourinho ud til at gå i krig med sin evige rival Pep Guardiola, der som manager for Manchester City længe er blevet sat i forbindelse med chileneren. 

På fredagens pressemøde blev Arsene Wenger spurgt ind til situationen omkring Sanchez og rygterne om, at de to Manchester-klubber begge er interesserede. 

- En budkrig er altid en fordel for en klub, der kan drage fordel af det. Men vi er ikke i sådan en situation. 

- Grundlæggende holder jeg fast i, hvad jeg har sagt hele tiden (og det er, red.), at normalt bør en spiller blive i en klub indtil slutningen af sæsonen. Men nu må vi se, siger Wenger i en video, The Sun har offentliggjort på Facebook. 

29-årige Sanchez har kontraktudløb til sommer, og alt tyder efterhånden på, at han ikke forlænger med Arsenal. 

Ifølge The Guardian har United budt 25 mio. pund plus Henrikh Mhkhitaryan for Sanchez, hvilket angiveligt er 5 mio. pund højere end Citys budte transfersum. 

Fredag beretter Sky Italia desuden, at United og Sanchez er tæt på at nå til enighed om de personlige vilkår i en kommende kontrakt. 

Alexis Sanchez har spillet i Arsenal siden 2014, hvor han skiftede fra FC Barcelona. Sidste gang, United hentede en spiller i London-klubben, var i sommeren 2012, hvor Robin van Persie tog turen fra Emirates til Old Trafford. 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk's podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford

Bliv klædt ordentligt på til 2018/19