Welbeck vil tage første stik

Manchester United har haft overordentlig svært ved at agere det stærke hjemmebanehold, som de over alt er berygtet for i europæisk sammenhæng. Således har…

Manchester United har haft overordentlig svært ved at agere det stærke hjemmebanehold, som de over alt er berygtet for i europæisk sammenhæng. Således har de kun vundet en ud af fire mulige hjemmebaneopgør i indeværende sæson.

Danny Welbeck scorede to gange, da FC Basel fik 3-3 på Old Trafford. Angriberen håber på at han og hans medspillere kan finde nettet flere gange, når Athletic Bilbao kommer på besøg.

”Vi vil ikke bare vinde kampen, vi vil også score så mange mål som muligt, så vi står i den bedst mulige position forud for returopgøret. At blive slået ud af Champions League var hårdt for os alle, men nu er vi i Europa League – og vi vil vinde,” siger Danny Welbeck til Manutd.com.

Athletic Bilbao har scoret i samtlige af deres udebanekampe i Europa League mod Slovan Bratislava, Red Bull Salzburg, PSG og Lokomotiv Moskva. Danny Welbeck forventer da heller ikke en let kamp mod baskerne, som han regner med kommer for at vinde.

”Jeg kunne ikke forestille mig, at nogle hold i Europa League ikke vil tage kampen op på Old Trafford. Det ville ikke give mening at møde op, hvis ikke det var for at vinde. Så vi forventer, at Athletic Bilbao vil teste os. Vi ser frem til det.”

Forrige artikel

Ferguson: Lindegaard tilbage om 2-3 uger

Næste artikel

Fergie: Vi er nødt til at tage os sammen

ANNONCE