Welbeck: Jeg er blevet mere stabil

Danny Welbeck mener selv, han har gjort fornuftige fremskridt i denne sæson. Englænderen slår dog samtidig fast, at han gerne vil score mere.

Da Robin van Persie blev hentet til Manchester United i sommers, forventede nogle, at det ville komme til at koste på unge Danny Welbecks spilletid.

Den 22-årige macunian har dog alligevel været en vigtig brik for “de røde djævle”, da han har været i stand til at spille flere forskellige positioner. 37 kampe har Welbeck været involveret i for United i denne sæson, og det er han selv godt tilfreds med.

– Jeg synes, mine præstationer har været mere stabile, udtaler Welbeck til United Review, og pointerer, at det gavner ham at blive brugt forskellige steder på banen.

– Jeg har ikke altid spillet på min foretrukne position, men dét at spille på forskellige pladser gør, at du udvikler en forståelse for de andre offensive positioner. Det kan kun gavne dig som spiller.

Skal score mere

Selvom den engelske landsholdsspiller har spillet en del kampe, har han haft svært ved at finde netmaskerne. Sølle to mål er det blevet til, hvilket er et godt stykke fra de 12 mål, han scorede for United i sidste sæson.

Welbeck har modtaget en del kritik for dette. Selv indrømmer han, at han gerne ville banke nogle flere kasser ind for sin barndomsklub.

– Det eneste jeg vil er at score flere mål, udtaler United-spilleren.

Vil spille alle kampe

Danny Welbeck er startet inde i nogle af Manchester Uniteds vigtigste opgør i denne sæson. Blandet andet var han i startopstillingen i begge kampe mod Real Madrid.

– Det er altid fedt at spille i de store kampe, men jeg vil gerne spille alle kampe!

Den unge spiller fik sin kamp nummer 100 mod Manchester City i mandags.

 

Forrige artikel

Bobby Charlton: Fergie bliver ved forevigt

Næste artikel

Chelsea- og Swansea-kampe bekræftet

ANNONCE