Watford-manager frygter ikke United

Watfords manager, Javi Gracia, frygter ikke Manchester United forud for aftenens kamp – efter fire sejre ud af fire mulige i Premier League-sæsonen.

Javi Gracia og Watford har indtil videre gjort rent bord i Premier League, hvor holdet ligger på en delt førsteplads i ligaen. Klubben, der sidste sæson endte nummer 14 i Premier League, har i denne sæson fået en forrygende sæsonstart og overgået alle forventninger, hvor mandskabet har fået dens bedste sæsonstart i den bedste engelske række nogensinde. Derfor er Watford-manageren fortrøstningsfuld forud mod kampen mod Manchester United, og mener, at hans hold kan slå alle:

– Det bliver en meget svær kamp, men når vi spiller på Vicarage Road, med støtten fra vores fans, kan vi slå alle, lyder det fra den spanske manager.

Javi Gracia roser dog også Manchester Uniteds mandskab, og mener, at Manchester United har “et meget godt hold, meget gode spillere og en fantastisk træner,” på trods af den ydmyge placering som nummer ti i ligaen med blot seks point i fire kampe, hvor Watford-manageren og resten af holdet håber på at fortsætte deres fortrinlige, ubesejrede stime. Efter at kunne blære sig med en sejrsstime, kun Liverpool og Chelsea også kan prale af, hvor Watford har trukket sig sejrrigt ud af kampe mod Brighton, Burnley, Crystal Palace og senest Tottenham, holder manageren dog benene på jorden. 

– I øjeblikket kan vi slå alle hold, hvis vi giver os 100%, men hvis ikke, vi giver os 100%, kan vi også tabe til alle hold, siger Javi Gracia. 

Den spanske succesmanager, Javi Gracia, der i denne sæson har startet med samme 11 til alle fire kampe mener at der kun er én hemmelighed bag successtarten: 

– Der er kun én hemmelighed, og det er at have gode spillere, der arbejder hårdt, udtaler han, samtidig med, at han insisterer på, at alle 28 mand i truppen holder moralen højt, og mener, at “alle føler sig som en del af successen”.

Watford tager imod Manchester United i aften klokken 18:30 på Vicarage Road. 

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Forrige artikel

Rojo måtte udgå i U23-kamp

Næste artikel

Startopstilling: Young erstatter Shaw

ANNONCE