– Wanyama er god nok til United

Motherwell-profil og stor United-fan, Nicky Law, opfordrer Manchester United til at hente Victor Wanyama fra Celtic.

Motherwells midtbanespiller Nicky Law er kæmpe United-fan, og rejser ofte ned fra det skotske til Manchester for at følge sine helte på nærmeste hold. Samtidig spiller han altså i den bedste skotske række, og har derfor stiftet bekendtskab med et af de navne der kædes sammen med United.

Det er Celtics stærke midtbanemotor Victor Wanyama, som Nicky Law mener ville passe perfekt ind i United.

– Han er fantastisk, en virkelig topspiller. Jeg har set ham blive kædet sammen med min klub, United, på det seneste. Jeg ville personligt køre ham dertil, så god er han. Du så mod Barcelona hvor meget kvalitet han har. Wanyama er en fremragende spiller, og for mig er han den bedste midtbanespiller i Skotland, siger Law.

Umuligt at stoppe Wanyama

Efter de to kampe i Champions League, modtog Wanyama også rosende ord fra Iniesta. Og Nicky Law mener det er svært at stille noget op, når man står overfor Wanyama. Men tvivler samtidig på, at Celtic vil være interesserde i at sælge deres kenyanske diamant.

– Jeg tager tit til Old Trafford, så ofte som muligt, og jeg ville elske at se Wanyama der. Jeg har store forventninger til ham, men jeg er sikker på Celtic vil gøre hvad de kan for at holde på ham.

– Hvordan stopper man ham? Han er for stor for mig, han vil bare sende mig rundt på banen. Men jeg må ud og gøre mit bedste. Mod Celtic møder du udelukkende klassespillere, men Wanyama er den bedste af dem, siger Nicky Law, der med Motherwell møder Celtic i aften.
 

 

Forrige artikel

Norsk angriber til Blackburn

Næste artikel

Pepe tvivlsom til Champions League-brag

ANNONCE