Wan-Bissaka har Uniteds mest løbeivrige ben

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Wan-Bissaka har Uniteds mest løbeivrige ben

07 juli, 2020 - 16:33
Manchester United har netop opgjort en statistik over, hvem der har rundet flest kilometer efter genåbningen af Premier League. Her topper Aaron Wan-Bissaka listen.

Den engelske højreback har været brandvarm, siden corona-nedlukningen blev ophævet. Hele 43,4 kilometer er det blevet til for Wan-Bissaka i de seneste fire Premier Leauge-kampe, der dermed overlegent topper listen.

Og det stopper ikke her med rekorder for den tidligere Crystal Palace-spiller. Wan-Bissaka topper listen over flest sprint med hele 47, men må dele førstepladsen med Luke Shaw og Marcus Rashford. 

Bruno Fernandes og Harry Maguire er de to næste på listen. Det er dog bemærkelsesværdigt, at begge har spillet samtlige kampe efter genåbningen, mens Wan-Bissaka missede FA Cup-kampen mod Norwich. 

Top fem over, hvem der har løbet mest efter genåbningen er følgende spillere:

1. Wan Bissaka (43,4 km)
2. Fernandes (39,36 km)
3. Maguire (38,71 km)
4. Shaw (38,13 km)
5. Rashford (34,85 km)

Fernandes, der blev kåret til månedens bedste spiller i United, har leveret flest kilometer i én kamp. Det var første opgør mod Spurs, hvor portugiseren løb hele 11,47 km. Om der er noget denne mand ikke er god til, må indtil videre stå hen i det uvisse. 

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.