VM-spillere spares i første PL-kamp

Pogba, Lukaku, Lingard og Rashford er blandt de spillere, der ikke kommer i spil, når første Premier League-runde sparkes i gang, siger José Mourinho.

Det har efterhånden været en lang sæson for de spillere, der sammen med deres respektive landshold har klaret sig godt ved VM-slutrunden i Rusland. Samtidig er der i skrivende stund 26 dage, til den nye Premier League-sæson starter med United mod Leicester City den 10. august.

Men fodboldspillere har også brug for at komme væk, tænke på andet end bold og få ladet batterierne op. Og det betyder, at José Mourinho har accepteret, at han må undvære en god håndfuld af sine profiler i starten af den kommende sæson.

– Vi kommer ikke til at starte sæsonen med de spillere, der var til VM, hvilket er en skam for den vigtigste nationale klubturnering i Europa, siger United-manageren på Russia Today.

Senere i dag spilles VM-finalen, hvor Paul Pogba repræsenterer Frankrig, og i går var Lukaku, Jones, Rashford og Lingard i aktion i bronzekampen. Fodboldspillere har ifølge Mourinho brug for tre ugers pause, og derfor vil de ikke være kampklar i starten af sæsonen.

– Det betyder, at de kommer tilbage den uge, hvor ligaen begynder, men så er de bare ikke klar til at spille. Jeg forstår ikke, hvorfor man ikke har rykket turneringen en uge, slutter portugiseren.

 

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Forrige artikel

Blind tæt på Ajax-retur

Næste artikel

Ugens rygter

ANNONCE