Vidic: Mesterskabet ligger i vores egne hænder

Uniteds føring i toppen af Premier League blev igår skåret ned til et enkelt point, da Manchester City præsterede et dramatisk comeback hjemme mod Chelsea…

Uniteds føring i toppen af Premier League blev igår skåret ned til et enkelt point, da Manchester City præsterede et dramatisk comeback hjemme mod Chelsea. 

På trods af gårsdagens resultat, kan United stadig selv afgøre det hele. Og med skæbnen i egne hænder ser Vidic helst ikke, at holdet mister fokus. 

‘Jeg har haft troen på det fra starten af, og ser man på de resterende kampe, vil jeg mene at vi er favoritter. Vi har ni finaler foran os. Det hele ligger i vores egne hænder. Vi må bevare fokus, og gøre vores bedste,’ siger anføreren til Manutd.com. 

Vidic selv kommer dog ikke til at spille nogen rolle i kampen om det 20. mesterskab. Den 30-årige serber rev korsbåndet over i Champions League-nederlaget til Basel i december, og har været ude siden. 

Selvom der har været rygter om at Vidic kunne være tilbage før tid, understreger hovedpersonen nu selv, at det ikke kommer på tale. 

‘Min genoptræning går godt. Målet har hele tiden været, at jeg skulle være klar i starten af næste sæson. Det hele går efter planen, og forhåbentlig kan jeg påbegynde træningen i starten af juli,’ slutter Vidic. 

Forrige artikel

Udefansene rykkes

Næste artikel

Reserver: Sikker sejr over Aston Villa

ANNONCE