– Vi skal slå tilbage nu

Louis van Gaal mener, at holdet skal reagere som et mesterhold og slå tilbage efter Arsenal-kampen.

Vi husker den alle, selvom vi helst vil glemme den. United blev kørt over af Arsenal i den seneste kamp, hvor holdet aldrig var i nærheden af at få point mod et velspillende Arsenal-mandskab. 

Louis van Gaal er nu opsat på at slå tilbage mod Everton, og han accepterer ikke, at sådan en forstilling gentager sig. Det er nu, holdet skal vise, hvad det er lavet af. 

– Vi evaluerer altid på os selv, og vi kan ikke acceptere sådan et nederlag. Hvis du vil være mester, så skal du også opføre dig som et mesterhold. Vi skal forbedre os, så vi kan undgå sådan nogen kampe, sagde Van Gaal på dagens pressemøde.

– Jeg har analyseret kampen i de seneste par uger, og det er en forfærdelig proces med sådan et resultat. Det har ikke været nemt at sidde selv og kigge på det, fordi alle spillerne har været væk på grund af landsholdspausen. Vi sidder stadigvæk og snakker om den kamp, fordi vi ikke har haft tid til at evaluere på den. Jeg er nødt til at se på mig selv, og på den måde, jeg satte holdet op på. 

– Jeg ændrede optakten til kampen, fordi jeg gav dem fri om fredagen, og det skal jeg også genoverveje nu. Der er mange faktorer, som spiller ind. 

En gentagelse af et sådan resultat ville være en katastrofe for holdet. Det ville ikke blot være ekstremt ydmygende, men det ville også plante sig dybt i spillernes selvtillid. Louis van Gaal og spillerne har snakket om, hvad de skal gøre for at undgå et lignende resultat i fremtiden.

– Selvfølgelig har vi snakket om, at det ikke må ske igen. Det er vigtigt, men det er også svært. Vi startede så skidt og Arsenal var så gode, måske var det et tilfælde, men det tror jeg ikke på sådan noget. 

– Jeg tror på forberedelse, fokus og koncentration. Det har jeg også sagt til mange af spillerne nu, og vi har haft travlt, efter de vendte tilbage fra landsholdspausen.

Kampen på Goodison Park sparkes igang lørdag klokken 16.00.

Vil du på Old Trafford og opleve The Red Devils? Vi guider dig i de forskellige muligheder her

Forrige artikel

Flere spillere er klar igen

Næste artikel

LVG: Martial har været fantastisk

ANNONCE