– Vi skal koncentrere os til sidste fløjt

José Mourinho var ikke kun positiv efter dagens 3-0-sejr.

Manchester United fik en sikker sejr mod Basel, hvor flere spillere gjorde det godt. Jose Mourinho siger, at det var vigtigt at komme godt fra start i turneringen. 

– Det er altid vigtigt at vinde den første kamp i et gruppespil, så det er jeg selvfølgelig glad for. Jeg synes, vi spillede med nogle gode valg på banen lige indtil, vi kom foran med 2-0, sagde Mourinho efter kampen til BT Sport. 

– Jeg er ikke tilfreds med vores præstation efter 2-0-målet. Jeg synes, vi mistede koncentrationen derefter og flere spillere lavede nogle dårlige beslutninger, som jeg ikke kunne lide. Tingene blev for vovede, og det skal vi have set på. 

José Mouinho blev derudover spurgt ind til Fellainis præstation. Han var ikke overraskende vældig tilfreds med belgierens tilstedeværelse på banen. 

– Fellaini har nogle særlige kvaliteter, som ingen andre har, og jeg får flere muligheder med ham på banen.Selv når han starter på bænken, så er han vigtig på grund af den trussel han kan komme ind og udgøre. Jeg lyver ikke, når jeg siger, han er en af mine vigtigste spillere. 

 

Læs mere om:

Forrige artikel

Fellaini: Mourinho giver mig selvtillid

Næste artikel

Lukaku: Spillet var ikke fantastisk

ANNONCE