– Vi skal forbedre os

Louis van Gaal får kritik for sin meget lidt inspirerende spillestil, men manageren fortæller, at der bliver arbejdet på at forbedre offensiven.

United har i de seneste fem kampe blot scoret fire mål, hvilket har medført flere krtiske røster. I weekendens nulløsning mod Crystal Palace var det tydeligt, at der manglede offensive idéer, men Louis van Gaal fortæller, at der bliver arbejdet hårdt på at forbedre den aspekt i spillet.

– Vi arbejder alle hårdt for at forbedre det. Jeg tror dog, at det er svært at udvikle netop den del af spillet i Premier League. Det er ikke kun Manchester United, der har problemer i denne liga. Alle kan slå hinanden, men vi arbejder på at blive bedre, udtalte van Gaal på gårsdagens pressemøde ifølge manutd.com, inden han fortsatte.

– Det har hele tiden været en proces. Jeg kan huske, da i (medierne, red.) blev ved med at sige, at vores forsvar var problemet. Nu er vores forsvar det bedste i Premier League, og så siger i, at vi ikke kan angribe, hvilket jeg ikke synes er rigtigt, da det skal ses som en del af processen.

– Vi har en dårlig periode, fordi vi ikke scorer mål, og det er dem der afgør fodboldkame. Så det skal vi skynde os at forbedre, og jeg håber, at vi scorer mod CSKA. 

Vi får i aften at se, om det lykkes Martial, Rooney og co. at få gang i målscoringen, når CSKA Moskva gæster Old Trafford. Kampen sparkes igang kl. 20:45.

Vil du på Old Trafford og opleve The Red Devils? Vi guider dig i de forskellige muligheder her

Forrige artikel

- Martials fremtid er som angriber

Næste artikel

Blind: Det handler om at tænke fodbold

ANNONCE