– Vi må tage de positive ting med

Ashley Young er skuffet over den sene udligning, men ønsker også at fokusere på de mange positive takter, som holdet viste i dagens comeback mod Chelsea.

Med en 2-1-føring dybt inde i dommerens tillægstid lignede det, at Manchester United skulle nappe alle tre point med hjem fra Stamford Bridge, men Ross Barkley ødelagde festen med sin scoring kort før tid.

Alligevel mener Ashley Young, at holdet bør fokusere på de positive takter fra dagens opgør, hvor man fik vendt kampen på hovedet i anden halvleg.

– Vi er skuffede, selvfølgelig. Når du er på vej til at vinde og komme tilbage i kampen, og så et sted som Chelsea, føler du, at du er på toppen. Så det er skuffende at indkassere det mål til sidst, siger Young efter kampen og fortsætter:

– Men vi bør helt sikkert også kunne fokusere på de positive ting fra kampen. Vi så i første halvleg, at der var et rum at spille i, men fik ikke brugt det ordentligt. Det gjorde vi i anden halvleg, og derfor bør vi også fokusere på de positive takter frem mod næste kamp.

Dagens resultat bringer Manchester United op på 14 point. Det rækker til en øjeblikkelig ottendeplads.

Uniteds næste modstander er de italienske mestre fra Juventus, som man tager imod tirsdag aften i Champions League.

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Forrige artikel

Mourinho: Chelsea-assistent har sagt undskyld

Næste artikel

Mourinho roser Martial

ANNONCE