– Vi koncentrerer os om aftenens kamp

Louis van Gaal holder fast i, at fokus er på aftenens Champions League-opgør, selvom der ligger et Manchester-derby og venter på søndag i Premier League.

United fik en skidt start på Champions League, da de tabte udekampen mod PSV Eindhoven. Siden blev det til en sejr over Wolfsburg på Old Trafford, men klubben er stadig nødt til at hente point i Moskva i aften for at gøre den videre færd mere tryg. Det er også, hvad Louis van Gaal har fokus på.

– Som manager er den næste kamp altid den vigtigste. Jeg tænker ikke på kampen mod City men på den mod CSKA Moskva. Det er samtidig noget, jeg forventer af mine spillere, så jeg skal også sætte eksemplet over for dem.

– Jeg sagde før kampen mod PSV, at et point på udebane er godt, og det er det også i denne kamp. Et point er godt, men tre vil være endnu bedre, fortæller hollænderen på et pressemøde forud for kampen ifølge manutd.com.

Noget utraditionelt valge van Gaal, at spillerne skulle træne i Manchester tirsdag formiddag før afrejse til Rusland. Et valg, han håber, øger vinderchancerne i aftenens kamp.

– Jeg ville helst, hvis vi havde trænet på banen her i Moskva, så spillerne kan få en fornemmelse af, hvordan det er. Vi fik dog at vide, at der ville være store trafikpropper, og vi ville ikke risikere, at spillerne skulle bruge for meget tid i bussen.

Kampen mod CSKA sparkes igang kl. 20:45. 

Vil du på Old Trafford og opleve The Red Devils? Vi guider dig i de forskellige muligheder her

Forrige artikel

Solskjær vender tilbage til Molde

Næste artikel

Startopstillingen i Moskva - Lingard starter inde

ANNONCE