– Vi har selvtilliden

Marouane Fellaini stod for halvdelen af kampens fire mål, da United her til eftermiddag slog Crystal Palace. Han mener, at sejren kom på baggrund af en kontrolleret indsats, hvor chancerne blev omsat.

Det har uden tvivl været en fornøjelse at være fan af Manchester United indtil videre denne sæson. Her til eftermiddag fortsatte stimen, da man sendte ligaens bundprop fra Crystal Palace hjem med aftenstoget med en 4-0-sejr.

Belgiske Marouane Fellaini har altid delt holdningerne blandt “de røde djævles” fans. Igen i dag viste den store midtbanespiller dog, at han er klar til at kvittere for tilliden, når han får chancen, da han headede to af Uniteds fire mål i kassen.

Spørger man Fellaini, var det en kontrolleret indsats, som i sidste ende førte til en komfortabel sejr. Holdet har selvtillid, slår han fast.

– Vi kontrollerede kampen. Det er vigtigt. Selvtilliden er der, siger Marouane Fellaini ifølge BBC.

– Vigtigt at komme helskindede tilbage til Liverpool-kampen 

Manchester United må dog formentlig anerkende, at kampprogrammet indtil videre har været mildt. Efter den kommende uge, som står på landskampe, gælder det så endelig en vigtig kamp mod en af rivalerne, når holdet skal en tur til Liverpool på Merseyside.

Fellaini mener, at det er altafgørende, at holdet kan komme helskindede tilbage forud for det store rivalopgør på Anfield.

– Om to uger har vi en stor kamp mod Liverpool. Vi er nødt til at tage afsted med vores landshold, og her er det afgørende, at vi kan komme helskindede tilbage, siger belgieren.

Marouane Fellaini kom med dagens scoringer op på tre mål for sæsonen – samme antal, som han lavede i hele den seneste sæson i Premier League. Uniteds målscorer hedder indtil videre 19-0, mens belgieren har været på banen. 

Manchester United har med dagens sejr igen lagt sig i toppen af Premier League. Efter syv kampe har man 19 point og en positiv målscorer på 21-2. Naboerne fra Manchester City kan dog igen overhale Mourinhos tropper, hvis man vinder aftenens udebaneopgør mod Chelsea.

 

 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford
Forrige artikel

Startopstillingen mod Crystal Palace

Næste artikel

Mourinho: Vi har momentum

ANNONCE