- Vi har brug for flere målscorere

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

- Vi har brug for flere målscorere

12 august, 2017 - 14:51
José Mourinho vil have flere på holdet til at bidrage med scoringerne.

José Mourinho ©Getty

Sidste sæson var Manchester United meget afhængige af Zlatan Ibrahimovic, når målene skulle scores. José Mourinho siger, at flere bliver nødt til at bidrage, hvis holdet ikke igen skal komme i problemer i løbet af kampene. 

- I mine tidligere klubber havde vi flere spillere til at score målene. Midtbanespillere scorede, kantspillere scorede og forsvarsspillere scorede. Det er sådan en ting, som jeg altid har været vant til, siger Mourinho i følge Manutd.com.

- Jeg har altid haft en rigtig målscorer, men andre har også budt ind undervejs. Sidste sæson manglede vi dette, for der var mangel på mål i nogle perioder. Det afhang for meget af vores topscorer, som helst skulle afgøre det i hver kamp. Det skal vi have forbedret. 

José Mourinho har blandt andet stået i spidsen for Real Madrid i en sæson, hvor de nåede hele 125 mål. Han siger dog, at det slet ikke kan sammenlignes at spille i England i forhold til Spanien. 

- Real Madrid kan man ikke sammenligne med, og det er på grund af ligaerne. I Spanien er topholdene langt bedre end resten af holdene, og der vinder de 4-0, 5-0 eller 6-1 i næsten hver eneste kamp. 

José Mourinho kan se sine spillere løbe ind på banen til sæsonens første Premier League-opgør i morgen. Her venter West Ham på Old Trafford klokken 17.00.

QUICK LINKS

Bliv klædt ordentligt på til 2017/18 sæsonen!

Hjemmetrøje

Udetrøje

Udetrøje