- Vi bliver bare ved med at angribe

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

- Vi bliver bare ved med at angribe

30 december, 2018 - 20:26
De mange mål under Ole Gunnar Solskjær er ikke en tilfældighed. Det fortæller Ander Herrera, som glæder sig over den retning, holdet er på vej i under nordmanden.

Ander Herrera mod Tottenham ©Getty

Tre kampe, tre sejre og 12 mål. Det er realiteten for Manchester United, som siden Ole Gunnar Solskjærs ankomst har ryddet bordet, senest her til aften mod Bournemouth.

Ander Herrera fortæller, at den frie fodbold og de mange mål i høj grad skyldes de taktiske ændringer og råd, som nordmanden har bidraget med, selvom han heller ikke ønsker at tale grimt om sin tidligere manager. 

- Vi har vundet de sidste tre kampe, men jeg ønsker sådan set ikke at lave sammenligninger. Jeg er meget taknemmelig for, hvad Jose Mourinho har gjort for klubben. Nu er vi så i en ny situation. Vi har en ny manager, og sådan er det, siger Herrera til BBC og fortsætter:

- Den allerførste dag fortalte manageren os, at den bedste måde, vi kan beholde en føring på, er ved at blive ved med at angribe, og det er det, det altid har handlet om i denne klub. Den bedste måde at forsvare sig på er ved at holde på bolden og blive ved med at angribe.

- Når du vinder og scorer en masse mål, så ønsker du at spille så hurtigt som muligt igen, og jeg håber, vi kan fortsætte de gode takter fra i dag mod Newcastle. Vi ligger stadig nummer seks, men med den kvalitet, vi har, burde vi ikke gøre det.

Med dagens sejr har Manchester United 35 point efter 20 kampe. Det betyder, at man nu er tre point fra Arsenal på femtepladsen.

"De røde djævle" skal i aktion igen onsdag d. 2. januar, hvor man møder Newcastle United på St. James' Park. 

Bliv klædt ordentligt på til 2018/19