Van Persie vil give Solskjær tid

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Van Persie vil give Solskjær tid

22 maj, 2019 - 19:08
Ole Gunnar Solskjær er den rette mand til at lede Manchester United, mener Robin van Persie.

Robin van Persie ©Getty

"Jeg synes, det er et perfekt match."

Så klar er meldingen fra Robin van Persie, når han udtaler sig om Ole Gunnar Solskjærs job i Manchester United. Den tidligere bomber er dog med på, at sæsonen sluttede noget vagt for sin tidligere klub.

- De havde et dårligt 'run' til sidst. Tilbage i tiden var det normalt for managere at få tid. I dag er det ud, hvis man taber seks kampe - er det løsningen? spørger hollænderen i iet interview til BBC.

Robin van Persie satte i weekenden punktum for en flot karriere, og United-fans vil huske angriberen for sæsonen 2012-2013, hvor han nærmest egenhændigt sikrede klubben mesterskabet, efter at have været skiftet til klubben fra Arsenal sommeren inden.

Van Persie fortsatte yderligere to år i klubben, inden han efter et mellemstop i tyrkisk fodbold stoppede sin karriere hjemme i Feyenoord i Holland, hvor det hele startede. Han siger, han stadig følger United og derfor ved, hvorfor Ole Gunnar Solskjær er den rette til jobbet.

- Han er en klubmand. Måden han repræsenterer klubben på er i mine øjne helt rigtig. Han er positiv, og han vil opnå store ting med klubben - det er vejen frem for mig.

- Han var i klubben i 10 år, og han har været reserveholdstræner. Han minder meget om Sir Alex og alligevel ikke. Sir Alex var Manchester United, og det er Ole Gunnar Solskjær på en måde også, siger Van Persie.

I det store interview med BBCs David Ornstein kommer Robin van Persie også ind på Arsenal, og hvordan han tror, Premier League udvikler sig de kommende år.